Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
heh wywolywanie zdjec to byly czasy
zawsze mi sie odkladaly te filmy i odkladaly chyba nawed mam jakies w domu jeszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hehehe no widzisz Daris
Aguss ja tez przedostatnio jak bylam w Polsce znalazlam filmy do wywolania z moimi dziecmi jak byly male-czujesz ile to juz lat skoro najstarsza w maju bedzie miala 18
Mialam ostatnio je wywolac i....zapomnialam...
Daris juz wywolalam fotki z mata hehehe..Ja jak to ja musialam jak zwykle zmodernizowac kolejna rzecz i podoczepialam jeszcze inne dodatkowe zabaweczki

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Zobaczcie jaki fajny lezaczek znalazlam dzisiaj dla maluszka do samolotu-fajna sprawa,zapina sie go na sobie i do fotela przed nami hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
O kurde ale fajny ten lezaczek Czegoz to nie wymysla Uwielbiam ten XXI wiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nana76 super zdjecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dziekuje
A czytalyscie ten artykul?Pytam bo ostatnio sporo rozmawiacie o lotach samolotami do Polski

www.mojanorwegia.pl/czytelnia/piloci_rya...ed_samymi_soba..html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,fajny ten lezaczek Mozna taki gdzies kupic?
NANA76, jaki Gabrys zainteresowany
No i czytalam ten artykul. Nie wiem co o tym myslec. Bac sie? Teraz lece Norwegianem ale zdarzalo mi sie latac Ryanair.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mysle,ze ta linia lotnicza po ujawnieniu tych faktow zacznie ciut kulec jesli chodzi o pasazerow Ja bym sie teraz bala latac ich liniami no ale to indywidualna sprawa kazdego z Nas co o tym sadzi i co z tym zrobi... Ja i tak jezdze do Polandii autkiem

Aga31 Gabrys uwielbia patrzec na te zabaweczki ale jak go poloze na brzuszek i ma glowke zadzierac by na nie patrzec to juz nie jest tak fajnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,tez mi sie tak wydaje,ze wiele osob zastanowi sie teraz zanim kupi bilet.
A Gabrys moze polubi lezenie na brzusiu. Julka tez nie chciala na poczatku zadzierac glowy do gory. A teraz nie moge jej na chwilke zostawic bo fik i juz jest na brzuchu i podnosi glowke bardzo wysoko
Co do tych lezaczkow,to doczytalam,ze sa tylko do 6 miesiaca i maja je w niektorych liniach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
dziewczyny ja lece teraz ryanairem.... nie dam sie jednak wpedzic w spirale strachu, bo bym oszalala.... generalnie -statystycznie szanse na wypadek najmniejsze sa w powietrzu.

Aga - to karmiac moge brac poslopriryne czy gripex/ Bo polopiryna jak aspiryna zawiera kwas acetylosalicylowy i tego w ciazy nie mozna bylo brac i chyba karmiac tez nie? Bo ja mam te specyfiki rozne z PL ale chyba nie bardzo moge je brac karmiac?

Daris - super ten lezaczek do samolotu, gdzie sie go kupuje?

Nana, daris - fajne te lezaczki i panowie jacy zadowoleni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok